Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Γιορτή Τσικουδιάς την Κυριακή από τον Σύλλογο Κρητικών της Ηλείας

Γιορτή Τσικουδιάς την Κυριακή από τον Σύλλογο Κρητικών της ΗλείαςΌπως συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο Σύλλογος Κρητικών της Ηλείας διοργανώνει για μια ακόμα φορά «Γιορτή Τσικουδιάς».


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων που στεγάζεται ο σύλλογος, στην παιδική χαρά των Εργατικών Κατοικιών στον Πύργο.


Η γιορτή θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Κυριακής με τις εργασίες παραγωγής της τσικουδιάς που θα προσφέρεται άφθονη σε όλους όσοι δώσουν το παρόν μαζί με το παραδοσιακό γαμοπίλαφο. Για το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης θα φροντίσει ο Χάρης Ζωιτάκης καθώς και χορευτικό τμήμα του συλλόγου των Κρητικών που θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν σε Κρητικούς ρυθμούς κάνοντας ακόμα πιο κεφάτη την ατμόσφαιρα.


«Η κρίση έχει μπει για τα καλά στο πετσί μας αλλά εμείς ως Κρητικοί δεν θα την αφήσουμε να μας χαλάσει την καλή διάθεση και τη στάση μας απέναντι στη ζωή. Καλούμε μέλη και φίλους του συλλόγου να `ρθουν στην εκδήλωση μας και φέτος όπως συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια για να ζήσουμε όμορφες στιγμές από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα της Κυριακής»... δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ ο πρόεδρος των Κρητικών της Ηλείας Θέμης Μπατουδάκης.


Γ.Γ.
 patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...