Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ανθρώπινη Αλληλεγγύη: Κοντά στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κέντρου


allileg1.JPG
Δελτίο Τύπου
Το Δημοτικό Σχολείο του Κέντρου του δήμου Ήλιδας, επισκέφθηκε χθες το πρωί κλιμάκιο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης. Αφού τα μέλη της οργάνωσης με επικεφαλής τον πρόεδρο
allileg2.JPGΓιώργο Λαγκαδινό εξέφρασαν την αγάπη τους στα παιδιά, συνομίλησαν μαζί τους, παροτρύνοντάς τα να τελειώσουν το σχολείο και να γίνουν μελλοντικά χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία.

Το κλιμάκιο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης εξέφρασε την στήριξή του στους δασκάλους για το δύσκολο κοινωνικό έργο που επιτελούν. Στη συνέχεια, τους μοίρασε τσάντες, στυλούς, μολύβια, τετράδια, κασετίνες και είδη ζωγραφικής, προσφορές των βιβλιοπωλείων «Βιβλιοπανόραμα», «Γνώση», «Κύκλος» και «Υδρόγειος» από την Αμαλιάδα και «Lexis Αρχέτυπο Μαλεβίτης», «Πάπυρος», «Πολύπλευρο», «Σύγχρονο» και «Φωτογνώση» από τον Πύργο.

Γλυκίσματα και καραμέλες ήταν προσφορά του εργοστασίου καραμελοποιίας Olympic Ermis από την Γαστούνη. Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και προσέφερε ρούχα, παπούτσια για τα νήπια, καθώς και κούκλες και είδη ζωγραφικής.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...