Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Λεφτά - και κοσμήματα - υπάρχουν . . . για τους κλέφτες στα σπίτια


diarriktes1Δεν ήταν και λίγα αυτά που άρπαξαν τα τελευταία 24ωρα οι κλέφτες στην Ηλεία, σε περιπτώσεις διαρρήξεων, κυρίως στα νότια του νομού. Δύο χτυπήματα στο Καλλίκωμο
και τρία γύρω από την πόλη του Πύργου και η λεία των δραστών ξεπέρασε τις 25.000 ευρώ.

Στο Καλλίκωμο άγνωστοι δράστες έκλεψαν από σπίτι κοσμήματα αξίας 1150 ευρώ. Αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό στην περιοχή. Σε άλλο σπίτι μπήκαν την ώρα που ο ιδιοκτήτης κοιμόταν και πήραν το ποσό των 1000 ευρώ..

Στο Κατσαρού οι δράστες μπήκαν σε σπίτι χωρίς να αφήσουν ίχνη και έκλεψαν κοσμήματα, ρολόγια και μια βιντεοκάμερα συνολικής αξίας, 20.000 ευρώ.

Στην Παλαιοβαρβάσαινα  οι κλέφτες μπήκαν από μπαλκονόπορτα για να κλέψουν και έφυγαν με κοσμήματα αξίας 2000 ευρώ και ένα πενηντάρικο που βρήκαν στο σπίτι.

Στον Ελαιώνα οι κλέφτες παραβίασαν με κατσαβίδι την πόρτα σπιτιού και έφυγαν με χρυσαφικά και κοσμήματα. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι που εισέβαλαν βρήκαν και πήραν 1800 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 2000 ευρώ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...