Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων η 12χρονη Σταυρίνα Μανωλάτου από τη Γαστούνη



Δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων η 12χρονη Σταυρίνα Μανωλάτου από τη ΓαστούνηΜε 5 νίκες σε 6 αγώνες η 12χρονη Σταυρίνα Μανωλάτου από τη Γαστούνη κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων 2013, κερδίζοντας μια θέση στην Εθνική Ομάδα Καράτε Κορασίδων και το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε, που θα διεξαχθεί στη Σερβία, στις 30 Μαρτίου!

Η Σταυρίνα Μανωλάτου γεννήθηκε το 2001 και είναι μέλος του «Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Άρης» στο άθλημα «KUMITE». Ήταν η πρώτη φορά που έλαβε μέρος σε Πανελλήνιους αγώνες και αγωνίσθηκε με αντιπάλους που έχουν ήδη αγωνισθεί με την Εθνική Ομάδα.
Δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων η 12χρονη Σταυρίνα Μανωλάτου από τη ΓαστούνηΣυγκεκριμένα, η 12χρονη αθλήτρια από τη Γαστούνης έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2013 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Δαΐς, των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στο Μαρούσι στις 2 και 2 Φεβρουαρίου.
Η Σταυρίνα αγωνίστηκε στην κατηγορία 2001+ 40 κιλά κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της και εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στην Εθνική Ομάδα Καράτε Κορασίδων.
Η επόμενη «πρόκληση» για την 12χρονη πρωταθλήτρια είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε, που θα διεξαχθεί στη Σερβία στις 30 Μαρτίου.

Συγχαρητήρια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαστούνης

Μετά το Καράτε, η δεύτερη αγάπη της Σταυρίνας είναι ο χορός, ενώ είναι μέλος του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαστούνης «Η Αρχαία Ήλις».
Μετά την επιτυχία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαστούνης «Η Αρχαία Ήλις» έστειλε στην 12χρονη τις θερμότερες ευχές του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαστούνης «Η Αρχαία Ήλις» με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκε την υψηλή διάκριση του νεαρού μέλους του χορευτικού του και εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχία του η οποία τιμά όχι μόνο την ίδια αλλά και την πόλη μας και τον Σύλλογό μας και γίνεται φάρος για την νέα γενιά».

Στάθης Πουλιάσης
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...