Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Χαβούζα ο Αλφειός - "Βούλωσε" το φράγμα



alfeios1.JPG
Έφτασε να «βουλώσει» ο ποταμός Αλφειός στο σημείο του φράγματος στο Φλόκα και να εμποδίζεται η ομαλή ροή των νερών του στους υπερχειλιστές πέρα από τα θυροφράγματα.
alfeios2.JPGalfeios3.JPGalfeios4.JPGΈνας μεγάλος γερανός πάνω από τη γέφυρα του φράγματος ανέλαβε το έργο του καθαρισμού και οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός μας θα σας αφήσουν άφωνους, σχετικά με το τι υπήρχε συγκεντρωμένο στο σημείο, μετά τις τελευταίες πλημμύρες.

Το τελευταίο 15νθήμερο όπου τα νερά του ποταμού «φούσκωσαν» και πέρασαν από σημεία που κάποιοι έχουν μετατρέψει σε μικρές χωματερές, παρέσυραν στο πέρασμά τους όλα αυτά τα υλικά και κατέληξαν αρκετά από αυτά στο φράγμα, όπου μαζί με κορμούς δέντρων και καλάμια «έφραξαν» τη ροή.

Μεταξύ άλλων εντοπίσαμε με το φωτογραφικό φακό μας, αμέτρητα πλαστικά μπουκάλια, σύνηθες φαινόμενο στο ποτάμι, αλλά επίσης ξύλινο βαρέλι κρασιού, καναπέ, μπάλα ποδοσφαίρου και πολλά άλλα…
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...