ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Καιρός: Η αναλυτική πρόγνωση της Τρίτης


Καιρός: Η αναλυτική πρόγνωση της ΤρίτηςΣτα ηπειρωτικά και το Ιόνιο σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

 Μακεδονία, Θράκη
καιρός: λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθεί βροχή και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία από το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία και το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.
άνεμοι: μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί 5 πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: νεφώσεις με σποραδικές βροχές ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ .
άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι από το μεσημέρι σταδιακά σε δυτικούς-βορειοδυτικους με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 ανατολικοί-νοτιοανατολικοι μέχρι 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε δυτικούς-βορειοδυτικους 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Αττική
καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
καιρός: λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα νότιων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WEATHER CENTER ΤΟΥ NEWSIT
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: