ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Ολυμπιακό


Σφαιρόπουλος: Είμαστε όλοι ενωμένοι

Συγκινητική χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας, στην επιστροφή της «ερυθρόλευκης» αποστολής από τη Μαδρίτη.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως προτιμά τη στενοχώρια της ήττας, από το να μην είχε πάει καν στο Final 4, λέγοντας πως άπαντες είναι ενωμένοι στην ομάδα του Πειραιά για τον επόμενο στόχο που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Λίγο πριν τις 18:00 «πάτησε» στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου περίπου 200 οπαδοί του υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Κάποιος είπε ότι αν ήταν να διαλέξω μεταξύ του τίποτα και της στενοχώριας, θα διάλεγα τη στενοχώρια. Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί χάσαμε έναν τίτλο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι γιατί καταξιωθήκαμε στην Ευρώπη με τη συμμετοχή μας στο Final Four και σε έναν ακόμη τελικό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, κερδίσαμε την εκτίμηση πολλών φιλάθλων, όχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά και ουδέτερων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τον τρόπο που φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε. Δεν είχαμε εύκολο δρόμο, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Να θυμίσω ότι μέχρι τον πρώτο γύρο του TOP 16 ήμασταν στην πρώτη θέση, αλλά μετά είχαμε 4-5 σοβαρούς τραυματισμούς. Παρ’ όλα αυτά κρατηθήκαμε, φτάσαμε στα playoffs με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Κερδίσαμε στη Βαρκελώνη για πρώτη φορά στην ιστορία μας, πήραμε και δύο ματς στον Πειραιά και επιστρέψαμε στο Final Four. Στον ημιτελικό δείξαμε το χαρακτήρα, το μέταλλο της ομάδας και ότι δεν τα παρατάμε ποτέ.

Η προσπάθειά μας στον τελικό ήταν συγκινητική. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για το καλό της ομάδας, κρατήσαμε μια φύσει επιθετική ομάδα χαμηλά και εκτός ρυθμού και για κάποιες λεπτομέρειες χάσαμε. Όμως, είμαστε περήφανοι για την πορεία μας μέχρι εδώ και βγαίνουμε πιο δυνατοί για τον επόμενο στόχο μας, που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι ενωμένοι, διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα, κι έχοντας τον κόσμο μαζί μας, που αγκάλιασε και χειροκρότησε την ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ήξερα ότι η ομάδα έχει καλό υλικό. Πρέπει να πούμε την καλή δουλειά που έκαναν ο κόουτς Μπαρτζώκας και ο κόουτς Τόμιτς. Προσαρμόσαμε το υλικό πάνω στη φιλοσοφία μου, που είναι πιο αμυντικογενής και είδαμε πως έτσι φτάσαμε τόσο ψηλά και νικήσαμε μεγάλες ομάδες. Η ομάδα λειτούργησε όπως ήθελα, μέσα στο γήπεδο.

Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά τη Ρεάλ. Αν δείτε, ο ρυθμός ήταν με το μέρος μας, χάλασε δύο φορές από κάποια μεγάλα σουτ που έβαλε η Ρεάλ από τους έμπειρούς της παίκτες. Έχει σημασία και η απόδοση των αντιπάλων. Αυτό έγινε κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν άλλαξε το μομέντουμ, αλλά και στην τέταρτη περίοδο είχαμε 2-3 ευκαιρίες να μειώσουμε κάτω από τους επτά πόντους. Θέλαμε κάτι παραπάνω για να μείνουμε στη διεκδίκηση μέχρι το τέλος και η ψυχολογική πίεση να πάει στην πλευρά της Ρεάλ.

Η Ρεάλ δεν ήταν καλή γιατί εμείς δεν την αφήσαμε. Με τη Φενέρ είχε 55 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και με μας 35, αλλά κάποια νούμερα δεν ήταν με το μέρος μας, όπως τα μακρινά σουτ και οι βολές. Κυρίως επιθετικά δεν είχαμε τον ίδιο πλουραλισμό κι αυτό μας στοίχισε. Επιθετικά η Ρεάλ δεν έκανε το ίδιο ματς με τη Φενέρ.

Είδαμε σκληρά μαρκαρίσματα. Η Ρεάλ σε σχέση με το 2013 άλλαξε το ρόστερ της και πρόσθεσε σκληρούς παίκτες, που δεν είναι ντελικάτοι, αλλά για να δίνουν ξύλο, όπως οι Αγιόν, Νοτσιόνι και Ματσιούλις. Άλλαξε τρεις φορές το ρόστερ της για να βρει αυτό που χρειάζεται σε ένα Final Four.

Είναι καλό που παίζουμε την Πέμπτη. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε ξανά στις υποχρεώσεις μας και να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για τη συνέχεια. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για μας».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: