Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

«Στα πράσα» δύο ρομά διαρρήκτες!


Εξιχνίαση κλοπής σε χρόνο ρεκόρ από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, με τη σύλληψη δύο δραστών στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η διάρρηξη σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε εξοχική κατοικία στην περιοχή των Σαβαλίων και στα χέρια του Τμήματος Ασφαλείας βρίσκονται δύο ρομά ηλικίας 25 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή από κοινού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας οι δύο ρομά, ο ένας εκ των οποίων διαμένει στην Αμαλιάδα και ο άλλος στον Πύργο, παραβίασαν χθες αργά το βράδυ την πόρτα της εξοχικής κατοικίας στην περιοχή των Σαβαλίων, εισήλθαν στο σπίτι και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές, ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο, έναν καταψύκτη, δύο χαλιά και ένα συσκευασμένο δώρο με τρία βάζα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.000 ευρώ.
Μαζί με τα κλοπιμαία
Στις 2:30 τα ξημερώματα σε μπλόκο αστυνομικών στην Αμαλιάδα εντοπίστηκε ο 28χρονος ρομά από τον Πύργο να οδηγεί ένα αγροτικό αυτοκίνητο στην καρότσα του οποίου υπήρχε μέρος των κλοπιμαίων.
Ο ρομά προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και κατά την προανάκριση υποστήριξε ότι τα πράγματα του τα είχε δώσει ο 25χρονος ρομά από την Αμαλιάδα, ο οποίος προσήχθη στις 5:30 τα ξημερώματα.
Στις 8:30 το πρωί καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια του εξοχικού η διάρρηξη και η ίδια αναγνώρισε ανάμεσα στα κλοπιμαία τον καταψύκτη τα δύο χαλιά και τα τρία βάζα, τα οποία και παρέλαβε, ωστόσο τα υπόλοιπα ηλεκτρικά οι δράστες είχαν προλάβει και τα είχαν ξεφορτωθεί αλλού.
Ανάμεσα στα κλοπιμαία βρέθηκαν επίσης ένα ηλεκτρικό φουρνάκι, δύο ξυριστικές μηχανές και μία σόμπα αλογόνου και αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους, ενώ βρέθηκε και μία μπαταρία που είχε κλαπεί προ ημερών.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελέα της Αμαλιάδας.

Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...