Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Κυριακάτικο…χιόνι στα Λεχαινά


Ο εορταστικός στολισμός της κεντρικής πλατείας στα Λεχαινά ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή με την συμβολή μελών του Ομίλου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών και εθελοντών.

Την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, στα Λεχαινά θα…χιονίσει, αφού για το σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδικό μηχάνημα τεχνητού χιονιού.
Ώρα δέκα χθες το πρωΐ στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Λεχαινών και γερανοφόρο όχημα του δήμου με την βοήθεια των προαναφερθέντων ξεκινά να στήνει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο. ¨Όλα, Χριστουγεννιάτικο χωριό και δένδρο,  πρέπει να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της προσεχούς Κυριακής.
«Ξεκινήσαμε να στολίζουμε εορταστικά την πόλη μας όπως επιβάλλου οι μέρες», δηλώνει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λεχαινών Γαλάτης Γιώργος και συνεχίζει: «ευχαριστούμε τα παιδιά του Εθιμοτοπικού Ομίλου που άοκνα που δούλεψαν νύχτα μέρα για να δούμε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε επίσης τους αντιδημάρχους μας κ.κ. Μυλωνόπουλο και Παλαιολόγο οι οποίοι συνέβαλαν στην καλή παρουσία που θα δούμε σε λίγες μέρες και πάνω απ’ όλα και το δήμαρχό μας που έχει τη γενική εποπτεία και το γενικό πρόσταγμα.»
Ο πρόεδρος του Εθιμοτοπικού Ομίλου κ. Παναγιώταρος Σάκης δήλωσε στην «Πατρίς»: «Επί δύο εβδομάδες θα υπάρχει εδώ μια σειρά εκδηλώσεων και παραστάσεων για το παιδί. Την Κυριακή ξεκινάμε την φωταγώγηση του χωριού και του δένδρου, θα είναι εδώ η Χορωδία Μυρτουντίων, η Φιλαρμονική, ενώ θα προσφέρονται σοκολατάκια, κρασί για τους ενήλικες και άλλα γλυκίσματα και φυσικά θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις όπως το χιόνι, αφού θα έχουμε φέρει ειδικό μηχάνημα για το σκοπό αυτό, φαναράκια στον αέρα και άλλα που δεν θέλω να αποκαλύψω. Όλα τα κάνουμε για τα παιδιά γιατί δεν φταίνε τίποτα γι’ αυτό που ζούμε. Τέλος ευχαριστούμε το Δήμο για την βοήθειά του».
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...