ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ό,τι έχτισε ο Καμπιάσο το γκρέμισε ο Λεάλι



Ό,τι έχτισε ο Καμπιάσο το γκρέμισε ο ΛεάλιΟι ερυθρόλευκοι μετά το 1-1 με τη Μπεσίκτας θα τα παίξουν όλα για όλα στον επαναληπτικό



Είχε και ωραίο. Είχε όμως και μοιραίο. Ο Ολυμπιακός της... αλλαγής εμφανίστηκε ανανεωμένος κόντρα στην Μπεσίκτας, με νέα πρόσωπα σε 11αδα και πάγκο όμως ένα λάθος του Λεάλι ήταν αρκετό για ν΄αλλάξει τις ισορροπίες όσον αφορά την ρεβάνς. Μεχρι την γκέλα του Ιταλού όμως (στο 53') και το γκολ του Αμπουμπακάρ οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο γήπεδο και είχαν πάρει το προβάδισμα με το γκολ του... ξεχασμένου Εστεμπάν Καμπιάσο (36').
Οι δύο ομάδες πάνε σε μία ανοιχτή ρεβάνς με την Μπεσίκτας να έχει φυσικά το πλεονέκτημα έχοντας πετύχει το γκολ εκτός έδρας αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει τις δικές τους πιθανότητες...

Η κλάση του Καμπιάσο

Μπορεί ο Βασίλης Βούζας να είναι μόλις μερικές μέρες στην πρώτη ομάδα όμως έκανε πράξη τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι. «Θα ενεργοποιηθούν όλοι οι παίκτες». Κι όχι μόνο πήρε στην αποστολή τους Καμπιάσο και Μάριν αλλά τους έδωσε και χρόνο συμμετοχής. Στον Αργεντινό μάλιστα του έδωσε και φανέλα βασικού. Και δικαιώθηκε.
Γιατί σ' ένα ημίχρονο που οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές φάσεις και μάλλον... μετρούσε η μία την άλλη χρειάστηκε η κλάση του Εστεμπάν Καμπιάσο για ν' αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Ανσαριφάρντ έκανε την ωραία ενέργεια από τ' αριστερά και είδε την κίνηση του Αργεντινού ο οποίος από 8αρι έγινε... φορ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 36'.
Mvp: Εστεμπάν Καμπιάσο. Στα 70 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Οχι μόνο για το γκολ που πέτυχε. Αλλά για όλα όσα έκανε σε ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε την διαφορά.
Αδύναμος κρίκος: Θέλει και ρώτημα; Ο Λεάλι με το δώρο που έκανε στον Αμπουμπακάρ στο γκολ της ισοφάρισης είναι δίχως αμφιβολία ο αδύναμος κρίκος του αγώνα και του Ολυμπιακού.
Στο ύψος του: Παναγιώτης Ρέτσος. Ενα τέλειο παιχνίδι απέναντι σε μια τρομερή μεσοεπιθετική γραμμή της Μπεσίκτας. Εσωσε και γκολ πάνω στη γραμμή και δεν είχε προβλήματα από τον Αμπουμπακάρ.
Η γκάφα: Ο Λεάλι έδωσε ένα φθηνό γκολ στη Μπεσίκτας. Χωρίς πίεση αποφάσισε να δώσει την μπάλα στον Αμπουμπακάρ ο οποίος έκανε ένα εύκολο πλασέ στη συνέχεια για το 1-1. Κρέμασε την ομάδα του και την προσπάθεια που είχαν κάνει μέχρι το 53'.
Το στραγάλι: Μέσα στις φάσεις ο Ολλανδός, Μακέλι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα και κάποια δύσκολη φάση.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: