ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι να... μουλιάσουμε


Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι να... μουλιάσουμε

Τρίτη συνεχόμενη ημέρα με βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα και τα φαινόμενα συνεχίζονται.
 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και μετά το μεσημέρι στη δυτική Μακεδονία. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και μετά το μεσημέρι νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ορεινά, κυρίως της κεντρικής Στερεάς. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα είναι πιθανόν κατά τόπους ισχυρά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους θα είναι ισχυρά κυρίως στα νότια.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα πιθανόν πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 10 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 12 βαθμούς κελσίου.


Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 11-03-2017
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν.Ανεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Γρήγορα στα βόρεια και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ιδία ένταση.Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: