ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ανακοινώθηκαν οι αντιδήμαρχοι στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης - Τέσσερις "παλιοί" και ένας νέος


Ανακοινώθηκαν οι αντιδήμαρχοι στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης - Τέσσερις "παλιοί" και ένας νέος
Του Γιάννη Σπυρούνη
Τους αντιδημάρχους για το δεύτερο μισό της θητείας του, ανακοίνωσε χθες επίσημα ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ – Μοράντ. Ένα πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στο σχήμα των πέντε αντιδημάρχων, που θα καλύψει τη θέση του απερχόμενου Δημήτρη Χάρδα που ανέλαβε τη θέση του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα πρόσωπα

Ο Λάμπης Δημόπουλος παραμένει αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

 Ο Χρήστος Παλαιολόγος παραμένει αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Χωροταξίας, Χρήστος Παλαιολόγος. 

Ο Τάσος Μυλωνόπουλος παραμένει αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Πολιτικής Προστασίας. 

Ο Ανδρέας Μίγκος παραμένει αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης. 

Τέλος νέος αντιδήμαρχος αναλαμβάνει ο Ανδρέας Χαμουζάς, στον τομέα Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής. Αναμένεται να αναλάβει ένα ακόμα πρόσωπο ως εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα της Ανακύκλωσης.

Η αποτίμηση του δημάρχου
Ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ με αφορμή την ανακοίνωση των αντιδημάρχων τόνισε πως τα πρώτα 2,5 χρόνια υπήρξαν προβλήματα, από τον καιρό, με τις υποδομές, με τους οικονομικούς πόρους. Σημείωσε δε πως ο δήμος για 1,5 χρόνο βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αλλά παρόλα αυτά κατόρθωσε να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες. Σε ότι αφορά τον τεχνικό τομέα έγινε προσπάθεια με λίγα μηχανήματα και προσωπικό να διατηρηθούν οι υποδομές σε καλή κατάσταση. Στην καθαριότητα ο δήμος είναι καθαρός και φιλικός προς τους πολίτες. Στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής έγινε προγραμματισμός σε κοινωνικά προγράμματα. Στον πολιτισμό έγιναν εκδηλώσεις σε όλη το δήμο, στηρίχθηκαν οι επαγγελματίες και η τοπική οικονομία και προσέφερε ο δήμος χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Οικονομικά επιτεύχθηκε η πληρωμή των τρεχουσών οφειλών χωρίς επιβάρυνση για τους πολίτες και έγιναν ρυθμίσεις για αυτούς με παρεμβάσεις για τη ΔΟΥ αλλά και για τις ασφαλιστικές εισφορές, όπως και τις οφειλές των πολιτών προς το δήμο.
Ο κ. Μοράντ, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δημήτρη Χάρδα για την προσφορά του ως αντιδήμαρχος, απευθυνόμενος στους πέντε αντιδημάρχους είπε χαρακτηριστικά πως «… δεν έχουμε άλλη πίστωση χρόνου και μας περιμένει πολύ δουλειά. Οι πραγματικές προκλήσεις βρίσκονται έξω και όχι στα γραφεία. Η λέξη – κλειδί για όλα στο δήμο μας είναι η συνεργασία. Πάντα μεταξύ σας και προς όφελος των πολιτών και του δήμου» τόνισε και έκλεισε ευχόμενος «καλή δύναμη» στους πέντε αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: