ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ηλεία: Σταδιακή βελτίωση του καιρού


Ηλεία: Σταδιακή βελτίωση του καιρού
Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα Παρασκευή ο καιρός στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr oι βροχές θα περιοριστούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, όμως το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν βροχοπτώσεις ή και καταιγίδες κατά τόπους. Ο καιρός θα βελτιωθεί περαιτέρω από το πρωί του Σαββάτου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 15-16οC ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο θυελλώδεις 8 μποφόρ.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες από την αρχή της ημέρας στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα και τα νησιά του Αιγαίου και μετά το μεσημέρι και στα δυτικά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Τα φαινόμενα στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και το βράδυ της Κεντρικής Στερεάς θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ χιονοπτώσεις προβλέπονται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 14 βαθμούς), 12 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 11 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά και πρόσκαιρα από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο θυελλώδεις 8 μποφόρ.
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα και τη νύκτα σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργά το βράδυ από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

Πηγή

meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: