Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

«Αν τον έβρισκα θα τον πάταγα»!

«Αν τον έβρισκα θα τον πάταγα»! 
Για άλλη μια φορά ο Νίκος Αλέφαντος «έδωσε ρέστα»! Μιλώντας στην εκπομπή του Άρη Γάτα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ είχε κάτι να πει για όλους και για όλα. Όσο για τον Δούρο; Αν τον «πετύχει» με το αυτοκίνητο... θα άφηνε το πόδι από το φρένο!


Ο Αλέφαντος σχολίασε, μεταξύ άλλων, τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον τρόπο που αγωνίζεται, τονίζοντας ότι «μπορεί να μην έπιασε στην Ισπανία, γιατί δεν έκανε τίποτα σπουδαίο με τις ομάδες που είχε. Εντάξει έκανε κάποιες πορείες όπως με την Εσπανιόλ, αντιμετώπισε καλές ομάδες , αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω.
Για τον Ολυμπιακό όμως φαίνεται ότι είναι καλός. Την πάει καλά την ομάδα»
Μίλησε επίσης για τις μέρες του στον πάγκο του Ολυμπιακού όπου εκθείασε τους ποδοσφαιριστές που είχε τότε στην διάθεσή του, όπως τους: Τζιοβάνι, Καρεμπέ, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μεγάλος παικταράς ο Τζιοβάνι, δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν.
Με Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτο; Πλάκα μου κάνεις; Μιλάμε τότε για την καλύτερη αριστερή πλευρά στην Ευρώπη! Καστίγιο; Εσύ θα μου πεις. Έχεις ξαναδεί τέτοια μπαλάρα από τότε; Μιλάμε για μεγάλη μπάλα το παιδί. Καρεμπέ τώρα τι να πεις; Τον λατρεύω και με λατρεύει. Απίστευτη καριέρα, τα όσα έχει κάνει στις ομάδες που έπαιξε και στην εθνική του μιλάνε από μόνα τους.»

Μεταξύ άλλων, σχολίασε και το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού λέγοντας:
«Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες φέτος ο Ολυμπιακός. Φυσικά έχει τον πιτσιρικά τον Φετφατζίδη που έχω μιλήσει γι αυτόν, τον παιχταρά τον Ιμπαγάσα που είναι μακράν το καλύτερο δεκάρι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, έχει τον Μιραλάς που έφερε ο κ Κόκκαλης, πολύ γρήγορος παίκτης και πολύ καλός. Τώρα τους άλλους θέλω να τους δω.
Ας πούμε ο Ουρτάδο μου φαίνεται λίγο αργός. Ο Πάντελιτς είναι κυνηγός. Αυτόν πρέπει να τον δοκιμάσει στο Καραϊσκάκη να παίξει μαζί με τον Μιραλάς. Ο Φουστέρ είναι καλός παίκτης, κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, αλλά πρέπει στα μικρά παιχνίδια να βγαίνει για να δούμε κι άλλους παίκτες»

Για τον Μίτρογλου: «Τώρα με το ρόστερ που έχει είναι δύσκολα τα πράγματα. Πάλι είναι εκτός αποστολής για το ματς με Ξάνθη. Πρέπει να το κοιτάξει αυτό ο Βαλβέρδε, γιατί αν τύχει κάτι στους άλλους θα τον έχει ζεστό και έτοιμο με ψυχολογία να προσφέρει; »

Ο Νίκος Αλέφαντος απάντησε επίσης σε πάρα πολλές ερωτήσεις των ακροατών και φυσικά κάποια στιγμή πήγε και η κουβέντα στον Δούρο. Σε ερώτηση τι θα έκανε ο Αλέφαντος αν τον «πετύχαινε» κάπου τυχαία στον δρόμο, ο «Νικόλας» δεν κρύφτηκε:

«Τι θα έκανα; Θα άφηνα τα φρένα και θα τον πάταγα! Την αλήθεια σου λέω, τι να πω ψέματα; Δεν θέλω ούτε να τον ξέρω. Θα τον ‘καθάριζα’ σου λέω, σου μιλάω τίμια τώρα.
Εγώ δεν γίνομαι γραφικός και να κρύβομαι και πω ότι δεν θα κάνω τίποτα ή δεν με νοιάζει. Ο άνθρωπος έχει προσωπικά μαζί μου και δεν του έχω κάνει τίποτα. Σε όποια ομάδα με πετυχαίνει με ‘σφυρίζει’ κατά. Δεν μου δίνει πέναλτι, δίνει ότι θέλει, με αφήνει χωρίς παίκτες. Είναι βαλτός ο άνθρωπος! Σου λέω θα τον πάταγα, τέλος!»

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...