Έχει δίκιο ο Βαλβέρδε που άφησε τον Φέτφα στον πάγκο;

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/10/16/224313.jpg?w=400&f=bicubicΜε το που ανακοινώθηκε η σύνθεση του
Ολυμπιακού «άναψε» η συζήτηση για τη μη συμμετοχή του Γιάννη Φετφατζίδη... 


Η θέληση των οπαδών του Ολυμπιακού να βλέπουν στο γήπεδο τον ταλαντούχο νεαρό είναι απολύτως κατανοητή. Ειδικά στον Ολυμπιακό, δεν έχει συμβεί να βγάλει τέτοιο ταλέντο από τις μικρότερες ομάδες του. Ακόμα θυμόμαστε τι έγραφε ο Τύπος πριν από χρόνια για τον Μενδρινό, τον Ματσούκα και τον Φακίνο.

Ε, όταν αντί για αυτούς βλέπει τον Φετφατζίδη, όσο να 'ναι του ανοίγει η όρεξη και θέλει να τον χορτάσει. Όμως, σε αυτήν την ηλικία ο «Φέτφα» δεν είναι για χόρταση. Είναι για λελογισμένη χρήση για να μην επιβαρυνθεί και να μην… απογειωθεί.

Πιο βασικό απ' όλα είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δοθεί η εντύπωση ότι σε αυτόν τον Ολυμπιακό που δημιουργεί ο Βαλβέρδε είναι απαραίτητος ο Φετφατζίδης για να φτάσει η ομάδα στη νίκη. Είναι άδικο για όλους του άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα. Παίκτες που φτάνουν και περισσεύουν για να νικήσουν την Ξάνθη.

Υπάρχει και κάτι ακόμα, όμως, που αν συμβεί θα είναι εγκληματικό. Να δοθεί η εντύπωση στον ίδιο τον «Φέτφα» ότι πρέπει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Σκεφτείτε τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για παράδειγμα. Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν πιάσει καλή απόδοση, θα είναι μεγάλο φορτίο να περιμένουν από την εξέδρα να έρθει η λύτρωση από έναν εικοσάχρονο που τώρα κάνει τα πρώτα παιχνίδια του στη Σούπερ Λίγκα. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, αυτό μπορεί να τον γυρίσει πολλά βήματα πίσω και να ακυρώσει πολλές από τις προσδοκίες που έχει ο ίδιος δημιουργήσει με τις εμφανίσεις του.

Πέραν όλων αυτών, όταν κάθονται στον πάγκο ο Νικοπολίδης, ο Πάντελιτς κι ο Μήτρογλου βρίσκεται στην εξέδρα, πάει πολύ να δημιουργηθεί η εντύπωση στον νεαρό ότι βρέξει-χιονίσει θα βρίσκεται στην ενδεκάδα. Στην προκειμένη περίπτωση κάτι περισσότερο από όλους τους… αδημονούντες, ξέρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
sport-fm.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ