Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Έκτακτο Δελτίο Καιρού σε ισχύ

Σχέδιο - αστραπή, ανακρούω, 
αντίληψη, επιχείρηση, 
επιχείρηση, μεταφορά. 
fotosearch - αναζήτηση 
κλιπαρτ ζωγραφιάς 
και εικόνας
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το έκτακτο, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το βράδυ της Κυριακής με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές & καταιγίδες.
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει το επόμενο τριήμερο ο καιρός στην χώρα με βροχές και καταιγίδες κατα τόπους ισχυρές. Ειδικότερα τα φαινόμενα θα είναι έντονα:
α) Την Κυριακή (17/10/2010) στην Δυτική Ελλάδα, κυρίως στο νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο και αργότερα στην υπόλοιπη Πελοπόννησο και τα Κύθηρα.
β) Τη Δευτέρα (18/10/2010) σχεδόν σε όλη την Χώρα.

γ) Την Τρίτη (19/10/2010) στα Δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη.

Την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αρχικά στην Δυτική Ελλάδα και αργότερα στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι πολίτες θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα.Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τους πολίτες στα σημεία διασταύρωσης του οδικού δικτύου με τα ρέματα απορροής (χειμάρους) στις περιοχές όπου προηγήθηκε έντονη βροχόπτωση.

Παρακολουθούμε την εξέλιξη του καιρού και για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...