Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ .... με νέο κόμμα στις 21 Νοεμβρίου!!!!

«Αυτή θα είναι η τελευταία μονοκομματική κυβέρνηση», προβλέπει η Ντόρα Μπακογιάννη και δηλώνει έτοιμη για... την ίδρυση του κόμματός της στις 21 Νοεμβρίου, χαρακτηρίζοντάς το εν δυνάμει κυβερνητικό εταίρο. Παράλληλα, επισημαίνει πως χρειάζεται εθνική συνεννόηση, ενώ τονίζει πως με τον αδερφό της, Κυριάκο, έχουν διαφορετικές πολιτικές διαδρομές.

Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», η κα. Μπακογιάννη αναφέρει: «θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν διαφορετικό πολιτικό φορέα, που θα  καλύπτει ένα πολιτικό και ιδεολογικό χώρο που σήμερα αισθάνομαι ότι δεν αντιπροσωπεύει κανέναν... έρχεται να πει αλήθειες, απλές και δυνατές».

Παράλληλα, εκτιμά πως η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η τελευταία μονοκομματική και υπογραμμίζει την ανάγκη συνεννόησης στη βάση προγραμματικών συμφωνιών. «Δεν δουλεύουμε για ένα κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά φιλοδοξούμε να έχουμε πρόταση διακυβέρνησης», προσθέτει και χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ ανεπαρκές και κατώτερο των περιστάσεων και την ΝΔ ότι καθοδηγείται από εμμονές και δόγματα

Μετά την διαφοροποίηση του αδερφού της Κυριάκου από τις δημόσιες δηλώσεις του πατέρα της, η κα. Μπακογιάννη αναφέρει πως στην οικογένειά τους οι σχέσεις ήταν απολύτως ξεκάθαρες και οι πολιτικές διαδρομές ξεχωριστές. «Αν ο Κυριάκος ερχόταν από την πρώτη στιγμή στο κόμμα μου, οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα λένε ότι δεν μπορώ να πείσω ούτε τον αδερφό μου θα έλεγαν ότι το Μητσοτακαίικο από φυλή έγινε κόμμα», καταλήγει.


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...