Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Θέλει να κάνει ποδαρικό με… διπλό!

Με το… δεξί θέλει να μπει στην εποχή του Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30, Novasports 1 ). Η «Ένωση» επιθυμεί να συνδυάσει το ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού με νίκη επί των Θεσσαλονικέων.

Ο 46χρονος προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν έχει… μαγικό ραβδάκι για να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη την ομάδα, όμως τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταθέσει τα όπλα για τους στόχους που έχουν θέσει και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν κάτι σημαντικό τη φετινή σεζόν.

Από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι χθες το μεσημέρι ο Χιμένεθ δούλεψε αρκετά στον τομέα της τακτικής και προσπάθησε να γνωρίσει τους νέους του παίκτες, θέλοντας ταυτόχρονα να περάσει κάποια στοιχεία της νοοτροπίας του. Ο Ισπανός κράτησε κρυφά τα χαρτιά του, αν και χθες φάνηκαν κάποια πράγματα που ετοιμάζει.

Ο 46χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γιάχιτς, Δέλλα, Μανωλά και Λαγό. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντιόπ και ο Καφές, έχοντας στα πλάγια τους Σκόκο και Έντερ. Πιο μπροστά θα παίξει ο Έντερ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζεμπουρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Μπλάνκο, Νασούτι, Γκερέιρο, Νταντόμο, Μάκος, Μπερνς και Γκέντσογλου. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Γεωργέας και ο ασθενής Πατσατζόγλου και οι Καράμπελας, Αργυρίου, Καλαμιώτης, Φροφυλιάς και Ιντζόγλου.

Προϊστορία

Από το 1998-99 έχει να ηττηθεί η ΑΕΚ από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη σε αγώνα της κανονικής διάρκειας (το σερί χάλασε το εντυπωσιακό 4-0 για τα πλέι οφ του 2007-08). Σε 51 αγώνες ο Αρης έχει 21 νίκες, η ΑΕΚ 13 και τα υπόλοιπα 17 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.


sport-fm 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...