Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Δερμιτζάκης τέλος!

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΕΛΥΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟ ΟΤΟ-ΤΟΠΑΛΙΔΗ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Παρελθόν αποτελεί ο Παύλος Δερμιτζάκης από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα του «Δικέφαλου του Βορρά» με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Κοινή συναινέσει
Με την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάλεσε τον Έλληνα τεχνικό σε συζήτηση σε ξενοδοχείο της πόλης. Οι δύο άνδρες (μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη) τα είπαν για αρκετή ώρα και αρκετά μετά τα μεσάνυχτα αποφασίστηκε να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Tα πρώτα ονόματα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν για την πρόσληψη ενός καταξιωμένου έμπειρου ευρωπαίου τεχνικού.

Το όνομα του Ότο Ρεχάγκελ με βοηθό τον Γιάννη Τοπαλίδη ακούγεται έντονα, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται από την ΠΑΕ.

Παράλληλα, στο προσκήνιο βρίσκονται και τα ονόματα του Ρουμάνου τεχνικού, Λάζλο ΜπόλονιΆγγελου Αναστασιάδη. (πρώην της Σταντάρ), αλλά και του

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση τρίτου προπονητή τη φετινή χρονιά, μια και έχει προηγηθεί η αποχώρηση του Μάριο Μπερέτα.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...