Κλείδωσαν" οι αντιπεριφερειάρχες της Ηλείας

\"Κλείδωσαν\" οι αντιπεριφερειάρχες της Ηλείας














"Κλείδωσαν" οι αντιπεριφερειάρχες για το Νομό Ηλείας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθούν επισήμως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε ότι αφορά το συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, ο οποίος στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, όλα δείχνουν οτι αντιπερειφερειάρχης θα είναι ο νυν Νομάρχης Χαράλαμπος Καφύρας. Τον κ. Καφύρα πρότειναν και στήριξαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Ηλεία (πάντως όχι όλοι...) αλλά αποτελεί και προσωπική επιλογή του ιδίου του κ. Κατσιφάρα ο οποιος τον θέλει στο συνδυασμό του


Οσο για το συνδυασμό του κ. Παπαναστασίου, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ., φαίνεται οτι καταλήγει στο Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αηδόνη, ο οποίος χθες ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο.

Γεγονός πάντως είναι οτι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, που σημαίνει οτι δεν θα αργήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
iliatora



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ