Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Δουλειές με … φούντες


Δουλειές με … φούντες















Αποφέρουν καρπούς οι συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας για τον περιορισμό της εγκληματικότητας καθώς τον Σεπτέμβριο οι συλλήψεις έφτασαν τις 123.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Διεύθυνσης, 13 ήταν τα άτομα που συνελήφθησαν για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, 1 άτομο για ληστεία, 11 άτομα  για κλοπές και διαρρήξεις, 25 για καταδιωκτικά έγγραφα (αποφάσεις δικαστηρίων κ.λ.π.), 1 άτομο για βιασμό, 14 άτομα για παράβαση του νόμου περί όπλων, 14 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 2 άτομα για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών – πυροτεχνημάτων, 1 άτομο για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, 2  άτομα για παρακώληση συγκοινωνιών και 39 για διάφορα αδικήματα. 

Παράλληλα οι Αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν εννέα περιστατικά. Συγκεκριμένα εξιχνιάσθηκε μία ληστεία, ένας βιασμός, πέντε περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σε οικείες, καταστήματα και ξενοδοχεία, και βρέθηκαν και δύο αυτοκίνητα τα οποία είχαν κλαπεί. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Α.Δ. Ηλείας εντόπισαν και κατάσχεσαν κατά τη διάρκεια ερευνών, 1.880 γρ. χασίς, 3.9 γρ. ηρωίνης και 0.8 γρ. κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν 6 σιδηρολοστοί , 50 κροτίδες και έξι χαρτονομίσματα διαφόρων αξιών αμφιβόλου γνησιότητας.
ILIATORA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...