Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Μοιραία παράσυρση

Μοιραία παράσυρση














Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα 42χρονος, υπήκοος Αλβανίας, που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Κατακόλου. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 42χρονος προσπάθησε να διασχίσει την οδό Κατακόλου από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο την ώρα που περνούσε το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς τον Πύργο.
Τα έντονα ίχνη από φρενάρισμα φανερώνουν ότι ο οδηγός αντιλήφθηκε τον πεζό και προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, όπως αποδείχθηκε ανεπιτυχώς.

Ο 42χρονος έπεσε πάνω στο παρμπρίζ και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης πετάχτηκε στον αέρα,για να καταλήξει αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των περιοίκων, που συγκλονισμένοι δεν πίστευαν πόσο άδικα έφυγε ένας συνάνθρωπος μας.

Η οδός Κατακόλου παραμένει ένας επικίνδυνος δρόμος που, πέρα από την μεγάλη κυκλοφορία των οχημάτων, έχει και αρκετή κίνηση με τους πεζούς οι οποίοι καθημερινά  επιλέγουν να κάνουν τη βόλτα τους στα φαρδιά πεζοδρόμια. Δεν υπάρχει όμως καμία πεζογέφυρα για να περάσουν από τη μια πλευρά του δρόμου στην άλλη με ασφάλεια.
iliatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...