Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Σε απόγνωση οι κάτοικοι του Α. Παντελεήμονα


Έκαναν πορεία διαμαρτυρίας για την αύξηση της εγκληματικότητας

Την ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους, την κλιμάκωση της βίας και τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας εκφράζουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στη διασταύρωση Αγ. Μελετίου και Πατησίων και στη συνέχεια ξεκίνησε η πορεία τους προς τη Βουλή, περνώντας και από την πλατεία Βικτωρίας και την οδό Ιουλιανού.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την απουσία θεσμικής αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την μεγάλη συγκέντρωση προσφύγων και μεταναστών εδώ και χρόνια στις περιοχές τους και ζητούν την πάταξη της εγκληματικότητας και την εξάρθρωση των δικτύων της μαφίας καθώς και των συμμοριών που δρουν ανενόχλητα στην περιοχή.

Επίσης ζητούν να σταματήσει ο εγκλωβισμός μεταναστών και προσφύγων στην χώρα μας που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση με τη συμφωνία «Δουβλίνο 2», να δοθεί η δυνατότητα από την κυβέρνηση στους μετανάστες να εγκαταλείψουν τη χώρα νόμιμα εφόσον το επιθυμούν καθώς και να δοθεί πολιτικό άσυλο σε όσους είναι αποδεδειγμένα πολιτικοί πρόσφυγες και να πάψει αυτό το θέμα να το χειρίζεται η μαφία και η αστυνομία.

Όλα τα παραπάνω καταγράφηκαν στο υπόμνημα που οι κάτοικοι παρέδωσαν στα γραφεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...