Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Την αναστολή λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν εισηγείται ο πρόεδρος

Την αναστολή λειτουργίας του «Ερρίκος Ντυνάν» εισηγείται ο πρόεδροςΑνακαλεί ο πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» την προηγούμενη απόφασή του για προσωρινή αναστολή λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, λόγω της μη έκδοσης βεβαίωσης καλής λειτουργίας και της καταγγελίας της σύμβασης αιμοκάθαρσης από τον ΟΑΕΕ.

 
Σημειώνεται ότι, χωρίς βεβαίωση καλής λειτουργίας από το υπουργείο Υγείας, το «Ερρίκος Ντυνάν» δεν μπορεί να συνάψει συμβάσεις με τα ασφαλιστικά ταμεία ούτε να εισπράξει από αυτά τα νοσήλια για τις πραγματοποιηθείσες νοσηλείες, ιατρικές πράξεις και χειρουργικές επεμβάσεις ασφαλισμένων.
 
Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης αναφέρει ωστόσο ότι θα συγκαλέσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, όπου θα εισηγηθεί την αναστολή λειτουργίας του νοσοκομείου στο σύνολό του «εφόσον η αμφισβήτηση της νόμιμης λειτουργίας του δεν μπορεί να αφορά ένα μόνον τμήμα».

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Παράλληλα, θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος την αναζήτηση ευθυνών κατά των υπαιτίων υπηρεσιακών παραγόντων του Δημοσίου και διαπλεκομένων επιχειρηματικών συμφερόντων, για την ασύγγνωστη βλάβη, υλική και ηθική, που υφίσταται το Νοσοκομείο του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Ερρίκος Ντυνάν”.

Με τη βεβαιότητα ότι οι πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας, ιδιαίτερα δε η παρούσα, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, επιφυλάσσομαι εάν χρειαστεί να τα αποκαλύψω στον δέοντα χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...