Θα μας κάψει την... τσέπη

Με προβλήματα αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης την ερχόμενη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας βενζινοπωλών αποφάσισε ότι ο κλάδος δεν συναινεί στη προκαταβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου μέσω του συστήματος «Ήφαιστος».

 Πέραν τούτου η αφετηρία, σε ότι αφορά την τιμή, θα είναι εκεί όπου έκλεισε η τιμή κατά την περσινή σεζόν που σημαίνει ότι, ούτως ή άλλως, οι Ηλείοι θα πρέπει να πληρώσουν φέτος παραπάνω για να ζεσταθούν.

Με απλά λόγια, όσοι δεν είχαν μεριμνήσει να αφήσουν αποθέματα στις δεξαμενές, θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 700 ευρώ  στα 1000 λίτρα, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Τα χειρότερα πάντως θα έρθουν από το νέο έτος, με την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης καθώς η τιμή αναμένεται να διπλασιαστεί.
HLEIA TORA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ