Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Πυροσβέστης συνελήφθη ως... πορτοφολάς

Ο 31χρονος επέστρεψε το πορτοφόλι και ζήτησε συγγνώμη για τη πράξη του

Το πορτοφόλι υπαλλήλου ξενοδοχείου αφαίρεσε 31χρονος εποχικός πυροσβέστης ο οποίος συνελήφθη από περίοικους και παραδόθηκε στην αστυνομία.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της Ρόδου. Ο 31χρονος μετέβη σε ξενοδοχείο προκειμένου να ανταλλάξει κάποια χρήματα.

Εκεί βρήκε τη τσάντα της 40χρονης υπαλλήλου από την οποία και αφαίρεσε το πορτοφόλι της και τράπηκε σε φυγή. Έγινε όμως αντιληπτή η πράξη του και ο ίδιος από άλλα άτομα που εργάζονταν έξω από το ξενοδοχείο, τα οποία τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν παραδίδοντας τον στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Ο 31χρονος επέστρεψε το πορτοφόλι και ζήτησε συγγνώμη για τη πράξη του δηλώνοντας μάλιστα μετανιωμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος είπε ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και για αυτό αφαίρεσε το πορτοφόλι.

Πάντως η 40χρονη υπάλληλος ζήτησε να μην διωχθεί ποινικά ο 31χρονος, ωστόσο το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα και έτσι ο πυροσβέστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος του και τον παρέπεμψε στη δικαιοσύνη.
Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...