Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία της σύμβασης για Βοτανικό!

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στην Πολιτεία ο Παναθηναϊκός. Με ανακοίνωσή της η ΓΗΠΕΛ και με τη σύμφωνη των μεγαλομετόχων Βραδινογιάννη, Βγενόπουλου, Πατέρα, προχωρά σε καταγγελία της σύμβασης με το Δήμο Αθηναίων για το γήπεδο του Βοτανικού. 
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» εγκαταλείπουν τα σχέδια για ανέγερση γηπέδου.

Νωρίτερα υπήρξε έκτακτο Δ.Σ της ΓΗΠΕΛ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκεί λήφθησαν οι αποφάσεις.
Η καταγγελία της σύμβασης, γίνεται ακριβώς ένα χρόνο μετά την απόφαση του ΣτΕ στις 9 Οκτωβρίου 2009, επιτρέποντας στην ΠΑΕ με αυτόν τον τρόπο να κατοχυρώσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της, όπως προβλέπεται ρητά στην από τη σύμβαση μεταξύ Δήμου Αθηναίων και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» κρίνουν ότι η καθυστέρηση που παρατηρείται είναι αδικαιολόγητη και για αυτήν υπαίτια είναι η κυβέρνηση και όχι ο Δήμος Αθηναίων. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπεται η προοπτική ανέγερσης γηπέδου στο Βοτανικό. 
 
Όπως αναφέρουν άλλωστε, στο «τριφύλλι» καταγγελία της σύμβασης δεν συνεπάγεται περαιτέρω χρονική καθυστέρηση αφού ούτως ή άλλως θα έπρεπε να αναθεωρηθεί όπως προβλέπεται σύμφωνα και με τις ρυθμίσεις του νέου νόμου.

Η ανακοίνωση της ΓΗΠΕΛ


«
Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΗΠΕΛ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν για τα δεδομένα και την μέχρι σήμερα πορεία του έργου του Γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Μετά από ενημέρωση των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με τη σύμφωνη γνώμη τους προτάθηκε η καταγγελία της σύμβασης μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 
Η πρόταση αυτή προκρίθηκε για δύο λόγους.
Πρώτον, διότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που να αφορά το έργο και δεύτερον, για να κατοχυρωθούν τα νόμιμα δικαιώματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η βούληση μας για την απόκτηση ενός σύγχρονου γηπέδου για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, όπως έχει σχεδιαστεί, είναι δεδομένη και αυτονόητη. Μένει να αποδειχτεί ότι την ίδια βούληση έχουν και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το έργο φορείς
».


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...