Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Επεισοδιακή κατάληψη και καθηγητής χτυπά μαθητή!


Επεισοδιακή κατάληψη και καθηγητής χτυπά μαθητήΕπεισοδιακή ήταν η κατάληψη που πραγματοποίησαν μαθητές του 4ου Λυκείου Άρτας.

Μαθητές καταγγέλλουν ότι ένας καθηγητής χειροδίκησε εναντίον ενός μαθητή την περασμένη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, ύστερα από την κατάληψη που έκαναν οι μαθητές, εξαιτίας φημών για μείωση του ανωτάτου ορίου απουσιών.

Σύμφωνα λοιπόν με τους μαθητές, ο εν λόγω καθηγητής, θέλοντας να αποτρέψει το «λουκέτο» στο σχολείο, επιτέθηκε αρχικά φραστικά εναντίον του μαθητή, του έκανε «κεφαλοκλείδωμα», ενώ δεν δίστασε να τον κλωτσήσει και να τον χτυπήσει στο πρόσωπο, όπως κατήγγειλαν οι μαθητές που ανέφεραν ότι ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Από την πλευρά της πάντως, η διεύθυνση του σχολείου τηρεί «σιγήν ιχθύος» σχετικά με το περιστατικό και προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή να αναιρεί τα λεγόμενα των μαθητών.

epirusgate.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...