ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Εσφαλμένη εντύπωση με τους λογαριασμούς ρεύματος της ΔΕΗ
Η αναγραφή στους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος της φράσης «Επίσης, με το Ν.2093/92 επιβάλλεται και χρέωση Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών (ΔΕΤΕ) 5‰», αμέσως μετά τη μνεία περί επιβολής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στην ηλεκτρική ενέργεια, έχει δημιουργήσει στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα ποσά των ΔΕΤΕ εισπράττονται για λογαριασμό των τελωνειακών υπαλλήλων και αποδίδονται σε αυτούς.

Στη σύγχυση αυτή συνέβαλαν σχετικά δημοσιεύματα και σχόλια του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία η επιβολή των εν λόγω χρεώσεων δήθεν ισοδυναμεί με αύξηση των επιδομάτων των τελωνειακών υπαλλήλων.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) και τα Δικαιώματα Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών (Δ.Ε.Τ.Ε.), σύμφωνα με το Ν. 3697/2008, αποτελούν έσοδο του Τακτικού Προϋπολογισμού και σε καμιά περίπτωση δεν καταβάλλονται στους τελωνειακούς, αφού δε συσχετίζονται εμμέσως ή αμέσως με τις αποδοχές τους, οι οποίες έχουν υποστεί σημαντικότατες μειώσεις, όπως αυτές του συνόλου των δημοσίων υπαλλήλων από τα ληφθέντα κυβερνητικά μέτρα.

Η Ομοσπονδία μας καλεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να μη διαιωνίζουν τη σύγχυση με ανακριβή άρθρα και σχόλια αλλά να συμβάλλουν στην αποκατάσταση της αλήθειας μέσω της ορθής και αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΤΥΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ - ΕΛΕΝΗ ΡΕΤΣΙΝΑ
tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: