Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός - Λάρισα 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/11/22747.jpgΓκέλα για τον Παναθηναϊκό στη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, εν μέσω αποδοκιμασιών... δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και έμεινε στο 1-1 με την Λάρισα.

Δείτε το live του παιχνίδιου

93+ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, σουτ του Λουίς Γκαρσία, η μπάλα στο δοκάρι του Αμπάρη.
85' Κεφαλιά του Σισέ, η μπάλα άουτ.
83' Αλλαγή για την Λάρισα, ο Πούρι μπήκε στη θέση του Κανόμπιο.
83' ο Τζιμπρίλ Σισέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ωστόσο έχει υποδειχθεί σωστά από τον βοηθό διαιτητή σε θέση οφ σάιτ.
83' Κίτρινη κάρτα στον Αμπάρη για διαμαρτυρία
82' Δυνατό σουτ του Πετρόπουλου έξω από την περιοχή, ο Αμπάρης απομάκρυνε σε κόρνερ
80' Το παιχνίδι έχει ανοίξει αρκετά με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει μπροστά με πολλούς ποδοσφαιριστές και την Λάρισα να καραδοκεί στις αντεπιθέσεις.
75' Μεγάλη ευκαιρία για την Λάρισα, ο Μακίνουα βρέθηκε σε θέση για γκολ στη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ του επιχείρησε δεν βρήκε τον στόχο.
73' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Λουίς Γκαρσία παίρνει τη θέση του Χριστοδουλόπουλου.
70' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό, δυνατό σουτ του Σισέ από μακρινή απόσταση, η μπάλα ελάχιστα εκατοστά άουτ.
66' Σέντρα σουτ του Σπυρόπουλου από αριστερά, η μπάλα άουτ.
58' Αλλαγή για τη Λάρισα, ο Μακίνουα στη θέση του Σίμιτς.
58' Κίτρινη κάρτα στον Σίμιτς για καθυστέρηση.
57' Κίτρινη κάρτα στον Γιώργο Καραγκούνη για διαμαρτυρία .
53' Αλλαγή για τη Λάρισα, ο Γκέρεμι πήρε τη θέση του Ιγκλέσιας που υπέστη τράβηγμα.
46' Έναρξή β' ημιχρόνου.
46' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Πετρόπουλος παίρνει τη θέση του Γκοβού.
45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
39' Μακρινό σουτ του Καραγκούνη, μπλοκάρει εύκολα ο Αμπάρης.
35' Ισορροπημένο παιχνίδι μετά το 1-1 από τις δύο ομάδες χωρίς καμία αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.
26' Σέντρα σουτ του Σίμιτς, ο Τζόρβας δύσκολα σε κόρνερ.
22' ΓΚΟΟΟΛ!!! Ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό, ο Βύντρα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Τζιμπρίλ Σισέ ανενόχλητος μέσα από την μεγάλη περιοχή σουτάρει δυνατά, η μπάλα σκάει και στο έδαφος και καταλήγει στα δίχτυα του Αμπάρη, 1-1
21' Έξυπνη πάσα του Γκοβού για τον Σισέ, τον προλαβαίνει ο Αμπάρης και διώχνει τη μπάλα, σουτ του Καραγκούνη αμέσως μετά, η μπάλα άουτ.
17' Εναέρια μονομαχία του Καραγκούνη με τον Ματίας Ιγκλέσιας, ο άσσος του Παναθηναϊκού τραυματίζεται στο κεφάλι και δέχεται αιμόφυρτος τις πρώτες βοήθειες.
14' Κίτρινη κάρτα στον Ρομέου για μαρκάρισμα πάνω στον Κατσουράνη.
11' Κίτρινη κάρτα στον Κώστα Κατσουράνη για διαμαρτυρία.
7' Δυνατό σουτ από τον Γιώργο Καραγκούνη η μπάλα ψηλά, άουτ.
6' ΓΚΟΟΟΛ!!! Ανοίγει το σκορ στο ΟΑΚΑ η Λάρισα με τον Ντανιέλ Κουζέν. Σέντρα του Βενετίδη από αριστερά, ο Κουζέν προλαβαίνει τον Καντέ, βγαίνει πρώτος στη μπάλα και νικά τον Τζόρβα, 0-1
3' Σέντρα του Καραγκούνη, κεφαλιά από τον Χριστοδουλόπουλο, η μπάλα ψηλά, πάνω από τα δοκάρια του Αμπάρη.
1' Έναρξη του αγώνα
Παναθηναϊκός (Nίκος Νιόμπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Γκοβού, Σισέ.

Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βενετίδης, Ταλ, Κατσιαρός, Σίμιτς, Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Ιγκλέσιας

Γήπεδο: OAKA
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Bοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

Μικρά μικρά...
17.45: Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ασυνήθιστης για ένα ματς τέτοιας δυναμικότητας, φτάνει στο ΟΑΚΑ η Λάρισα.
17.50: Φτάνει στο Ολυμπιακό Στάδιο και η αποστολή του Παναθηναϊκού. Την παράσταση κλέβει ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος κάνει την εμφάνιση του με ξυρισμένο κεφάλι, δεχόμενος τα πειράγματα των συμπαικτών του.
17.55: O Nταμιάν Πλεσί έδωσε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός και θέλω να σταθώ αντάξιος αυτής της πρόκλησης», τόνισε ο Νταμιέν Πλεσί στο match programme του αγώνα και συνέχισε αναφορικά με την προσαρμογή του στην Αθήνα:
«Είναι μία διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Βοηθάει η παρουσία και άλλων Γάλλων στην ομάδα για να γίνει η προσαρμογή μου πιο εύκολη και ομαλή. Κάθε μέρα εντάσσομαι περισσότερο στη ζωή, στη χώρα, όσο και στην ομάδα».
Όσον αφορά την εμπειρία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Ήταν πραγματικά μία σπουδαία εμπειρία. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και η ένταση μεγάλη, ανάλογη ενός τέτοιου αγώνα. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράνε πράγματα και πέρα από τα αγωνιστικά. Δείξαμε πάθος και ψυχή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο, όμως καταφέραμε και ανατρέψαμε το σκορ».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει την κατάκτηση του νταμπλ: «Και μπορεί και θα το κάνει. Έχουμε την ποιότητα να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Έχουμε ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα, με δύσκολους αγώνες σε Ελλάδα και παράλληλες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι σταδιακά θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας και θα γινόμαστε καλύτεροι, παιχνίδι με παιχνίδι».
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις ελπίδες που έχουν οι «πράσινοι» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Σίγουρα η βαθμολογία του ομίλου δεν είναι η καλύτερη δυνατή και οι πιθανότητές μας είναι περιορισμένες. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη.
Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα που μας δίνουν την ευκαιρία αφενός να διορθώσουμε τη βαθμολογία και αφετέρου να διεκδικήσουμε τους βαθμούς. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι μπορεί να προκύψει».
Τέλος, μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους, λέγοντας: «Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι συνεχώς για να ανεβαίνω επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι για εμένα μία ευκαιρία για να αποδείξω αυτά που ξέρω και μπορώ. Σκοπεύω να αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία και βοηθώντας την ομάδα να αναδειχθώ παράλληλα και εγώ».

18.15: Αρχίζουν σιγά σιγά να παίρνουν τις θέσεις τους, στην κερκίδα, οι φανατικοί οπαδοί του "τριφυλλιού"
18.50: Έκαναν την εμφάνιση τους στο Ολυμπιακό Στάδιο οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλοι.
Tρομερή παράδοση για τους «πράσινους» κόντρα στην Λάρισα, καθώς σε 25 παιχνίδια στην Αθήνα έχει 23 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Στις 19/10/1991 η τελευταία νίκη της ΑΕΛ στην Αθήνα.
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...