Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Διαρρήκτες – ακρίδες στη Ζαχάρω!



Διαρρήκτες – ακρίδες στη Ζαχάρω!
Αυτό δεν ήταν πέρασμα διαρρηκτών, αλλά ...ακρίδων! Από τη μια άκρη του Δήμου Ζαχάρως έως την άλλη, πέρασαν και «χτύπησαν» τέσσερις φορές μέσα σε λίγες ώρες, κλέβοντας ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Φαίνεται πως ξεκίνησαν το δρομολόγιο από τον Καϊάφα.

Έκαναν «σεφτέ» με μια καφετέρια, αδειάζοντας τα ράφια με τα ποτά. Αφού προφανώς τα «ήπιαν» συνέχισαν σε ευθυμία το δρομολόγιο. Στον Κακόβατο ήταν η επόμενη πρόσφορη στάση.

Μπούκαραν από την μπαλκονόπορτα σε σπίτι και ο «λογαριασμός» εδώ ήταν μεγάλος. Πήραν χρυσαφικά αξίας 8.000 ευρώ και σε μετρητά 1.300 ευρώ, ενώ ξάφρισαν και τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων.
Το Γιαννιτσοχώρι βρέθηκε στο δρόμο τους και στο πρώτο σπίτι που συνάντησαν, μπήκαν από το παράθυρο του μπάνιου. Εδώ φαίνεται πως είχαν λιγούρες, γιατί πέρα από τα δύο κινητά τηλέφωνα και τα κοσμήματα αξίας 300 ευρώ («τσέπωσαν» και ένα εικοσάευρω...), πήραν και πέντε κιλά κρέας.

Το Πρασιδάκι φαίνεται πως ήταν η τελευταία στάση στη διαδρομή. Εκεί φόρτωσαν τα πολλά… Μια τηλεόραση plasma, κοσμήματα και πάλι ένα εικοσάευρω… Στο σύνολο 1.500 ευρώ. Τώρα να πεις σε καλή μεριά; Δεν λες...

Κατά τα άλλα το αστυνομικό δελτίο είχε ακόμα μια σύλληψη για 1,6 γραμμάριο ηρωίνης, σε περιοχή της Αμαλιάδας, μια διάρρηξη λεωφορείου,όπου πήραν κέρματα και εισιτήρια αξίας 420 ευρώ και μια διάρρηξη σε εργοτάξιο που πήραν ένα χαρτοφύλακα ,με ιδιωτικά και δημόσια έγγραφα, εργαλεία και προξένησαν φθορές ,το κόστος των οποίων φτάνει τις 2.200 ευρώ.

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...