Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ένας Γκανέζος για τον Ολυμπιακό!

Ένας Γκανέζος για τον Ολυμπιακό!
Στο «μπλοκάκι» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται σημειωμένο το όνομα του 21χρονου Γκανέζου αμυντικού, Σάμουελ Ινκούμ, ο οποίος αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην ελβετική Βασιλεία.


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν δηλώσει ότι αναζητούν έναν δεξί μπακ, ο οποίος θα αποτελεί την εναλλακτική λύση του Βασίλη Τοροσίδη για τους «ερυθρόλευκους» και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα στο Λιμάνι.

Τελευταίο είναι αυτό του Σαμουέλ Ινκούμ, ο οποίος αγωνίζεται στην ελβετική Βασιλεία και έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στη σεζόν που διανύουμε, ενώ ήταν η αποκάλυψη στο περσινό Παγκόσμιο Κυπέλλο κάτω των 20 ετών με το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκάνας.

Πρόκειται για ένα δεξί φουλ μπακ με εξαιρετική ταχύτητα και πολύ καλή τεχνική. Μετράει 37 συμμετοχές με τη φανέλα της Βασιλείας σε δύο σεζόν με την οποία μάλιστα αγωνίζεται και  στο φετινό Champions League, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι και 21 φορές διεθνής με την εθνική της Γκάνας.
Αναφορικά με την τιμή του, αυτή κυμαίνεται γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αλλά σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων», ο Γκανέζος μπορεί να πιάσει... Λιμάνι και με πολύ λιγότερα.


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...