Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Δασκαλάκης: «Εμείς θέλαμε, αλλά...»

Ακυρώθηκε ο αγώνας λόγω καιρού

Ο Σήφης Δασκαλάκης ξεκαθάρισε μετά τη διακοπή του αγώνα του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό ότι οι παίκτες ήθελαν να συνεχιστεί το ματς, αλλά ο ρέφερι του αγώνα είχε άλλη άποψη.

Σήφης Δασκαλάκης: «Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θέλαμε να συνεχίσουμε. Οι καιρικές συνθήκες ήταν χειρότερες στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο, αλλά ο διαιτητής είναι ο άρχοντας του αγώνα και έκρινε ότι πρέπει να το διακόψει.

Εγώ με τον Φραγκουλάκη παίζαμε την μπάλα μπροστά του μαζί με τον Πάντελιτς, ώστε να του δείξουμε πως μπορούσε να συνεχιστεί το ματς. Πιστεύω ότι και τα παιδιά του Ολυμπιακού ήθελαν να συνεχίσουν το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, κοιτάμε μπροστά και έχουμε ένα ημίχρονο μπροστά μας».

Μιχάλης Φραγκουλάκης: «Όταν ο διαιτητής κυνηγάει τις λακούβες, πώς να παίξουμε ποδόσφαιρο; Στα τρία σημεία που είχε νερό εκεί πήγε και έριξε την μπάλα; Όπως και να 'χει ήταν απόφαση του διαιτητή και δεν ξέρω γιατί την πήρε».

Ολίσε: «Αφού έγινε το παιχνίδι στα Γιάννενα νωρίτερα σε χειρότερες συνθήκες, γιατί να σταματήσει αυτό; Νομίζω ότι είναι μία λάθος απόφαση. Έπρεπε να συνεχίσουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...