Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ανοιχτό για το κοινό το αεροδρόμιο Ανδραβίδας


Ανοιχτό για το κοινό το αεροδρόμιο Ανδραβίδας
Σημερινό στιγμιότυπο από τον εκθεσιακό χώρο αεροσκαφών της 117 Π.Μ.
Άνοιξε από το πρωί σήμερα τις πύλες του στο κοινό το αεροδρόμιο Ανδραβίδας, στα πλαίσια του τριήμερου εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, αρχαγγέλου Μιχαήλ. 
Από τους πρώτους επισκέπτες, σήμερα, είναι μαθητές σχολείων της περιοχής, καθώς η έκθεση αλλά και τα όσα παρουσιάζονται εκεί αποτελούν υλικό και για εκπαιδευτική χρήση.

Η διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό της 117 Πτέρυγας Μάχης βρίσκονται και τις τρεις ημέρες «επί ποδός» προκειμένου να ενημερώνουν τους επισκέπτες για τον ρόλο και την αποστολή της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι επισκέψεις πολιτών θα γίνονται από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.


Στον εκθεσιακό χώρο των αεροσκαφών έχουν ήδη εγκατασταθεί τα βασικά μαχητικά αεροσκάφη της Π.Α. όπως το Phandom F-4, το F-16, το Mirage και το Corsair ενώ θα υπάρχει και έκθεση φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και οπλικών συστημάτων.

Κατά διαστήματα θα γίνουν και κάποιες απογειώσεις αεροσκαφών, στα πλαίσια της επίδειξης των δυνατοτήτων της Π.Α.


Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις με δοξολογία και ακολούθως επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα δοθεί η καθιερωμένη δεξίωση στην λέσχη των αξιωματικών στη Διασπορά Κυλλήνης.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...