Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Έχω αρχίσει να φοβάμαι




Και η κυβέρνηση εννοείται ότι πρέπει να κάνει κάτι να περιορίσει την αγανάκτηση του λαού, που αναμένεται να εξελιχθεί σε αρνητική ψήφο.


Κάπου εκεί αρχίζουν «και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές» που λέει και το τραγούδι.

«Τα φάγαμε τα λεφτά όλοι μαζί» λέει ο Πάγκαλος και μας κάνει τρελούς όλους μας και έξαλλους. «Τρέξτε στις εφορίες να πληρώσετε όλοι γιατί χρωστάτε» μας λέει ο Παπακωνσταντίνου και στέλνει παραμονές των εκλογών χιλιάδες σημειώματα της λεγόμενης περαίωσης, για να πληρώσουμε οι περίστεροι λάθος και άδικα.

«Οι στρατιωτικοί και τα σώματα ασφάλειας είναι τα πιο αντιπαραγωγικά κομμάτια της κοινωνίας» ρίχνει προχθές ρουκέτα ο Πάγκαλος και κάνει βέβαια όλους τους ένστολους και όλους τους Έλληνες που έχουν σε εκτίμηση στρατό και σώματα ασφάλειας να θέλουν να τον ξεσκίσουν και μαζί και το ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπεί ο Πάγκαλος.

Και αυτά όλα λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Είναι τρελοί οι άνθρωποι ή ερασιτέχνες της πολιτικής, γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ. Γιατί όταν παραμονές των εκλογών τα δυο πρωτοπαλίκαρα του Γιώργου κάνουν τέτοιες Μ…… και εμφανίζουν τέτοια πολιτική άγνοια και ερασιτεχνισμό, τότε τι να περιμένω ας πούμε από την Τίνα (μια είναι η Τίνα), τι να περιμένω από την Ρεγγίνα (μια είναι η Ρεγγίνα), και τι να περιμένω από τον ωραίο Παύλο (ένας είναι ο Παύλος).
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...