Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Στο νοσοκομείο με κάταγμα στο... πέος

Κάταγμα στο γεννητικό του όργανο είχε υποστεί κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής ένας 52χρονος που... πριν καιρό πήγε με πόνους και αιμάτωμα στο νοσοκομείο. 



Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε χειρουργικά από τους ουρολόγους και σήμερα ο 52χρονος έχει θεραπευτεί χωρίς να έχει επηρεαστεί η ποιότητα της σεξουαλικής του ζωής και χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ούρηση.



Ο ασθενής στο πλαίσιο μετεγχειρητικής παρακολούθησης, ελέγχθηκε με δυναμική σηραγγογραφία μετά από τρεις και έξι μήνες με υπερηχογράφημα για την διερεύνηση ήπιας φλεβικής διαφυγής και ήπιου βαθμού στυτικής δυσλειτουργίας, η οποία μετά από ένα χρόνο αποκαταστάθηκε πλήρως. 



Οι ουρολόγοι επισημαίνουν ότι σε τέτοια περιστατικά δεν συνιστάται η συντηρητική αντιμετώπιση, διότι μπορεί να υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές. Η χειρουργική αντιμετώπιση στην συγκεκριμένη περίπτωση αποσόβησε τις σοβαρότατες επιπλοκές που θα επέφερε η συνυπάρχουσα ρήξη ουρήθρας.





24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...