Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Στο αυτόφωρο επειδή αρνήθηκε το διορισμό του

Ήταν μέλος εφορευτικής επιτροπής, ψήφισε και πήγε να φύγει σαν... κύριος

Στο αυτόφωρο κατέληξε μέλος εφορευτικής επιτροπής, σε εκλογικό τμήμα στο Φλάμπουρο Σερρών, έπειτα από άγριο καβγά που είχε με το δικαστικό αντιπρόσωπο και τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος αν και είχε οριστεί μέλος της εφορευτικής επιτροπής πήγε στο εκλογικό τμήμα, ψήφισε και στη συνέχεια θέλησε ν' αποχωρήσει σαν... κύριος.
Όταν ο δικαστικός αντιπρόσωπος του υπενθύμισε ότι είναι μέλος της εφορευτικής επιτροπής και ότι έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις, ο νεαρός εξοργίστηκε και άρχισε να φωνάζει.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι επίσης δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τον 28χρονο. Τελικά, ο νεαρός συνελήφθη καθώς σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εξύβριση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.
Πηγή: aggelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...