Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μαύρη τρύπα 4 εκατ. στον Ερασιτέχνη!

Το sday.gr αποκαλύπτει σήμερα το μέγεθος της «μαύρης τρύπας» στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που ξεπερνά κάθε... πρόβλεψη και υπολογισμό. Το χρέος λοιπόν αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώντας ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο στον σύλλογο!

Εδώ και λίγες ημέρες ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης επέστρεψε στα ηνία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, προσπαθώντας να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση της ομάδας για περίπου δύο μήνες, μέχρι να βρεθεί κάποια άλλη λύση, δυνατή και εύρωστη οικονομικά που θα βγάλει τους «ερυθρόλευκους» από την δύσκολη θέση.

Ο Θεοδωρακάκης δεν είχε σαφή εικόνα για την «μαύρη τρύπα» της ομάδας, αλλά είχε ακούσει ότι φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, σχεδόν ένα παραπάνω από τα 2 που θεωρούσε ως ζημιά, ο πρώην αντιπρόεδρος Γιώργος Γλου. Και μάλιστα άμεσο μέλημα του ήταν, να δώσει εντολή για λεπτομερή καταγραφή της οικονομικής θέσης του Ερασιτέχνη.
 
Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sday.gr , η «μαύρη τρύπα» του συλλόγου είναι πολύ μεγαλύτερη και αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ! Το ποσό αυτό χωρίζεται περίπου στα 2,1 εκατ. που είναι τα παλιά χρέη και περίπου 1,7 που είναι οι δαπάνες λειτουργίας και τα συμβόλαια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Είναι αντιληπτό λοιπόν ότι το οικονομικό πρόβλημα των «ερυθρολεύκων» είναι πολύ μεγάλο και δύσκολα αντιμετωπίσιμο, καθώς σε μια τέτοια οικονομική συγκυρία, ουδείς γνωρίζει που θα βρεθούν τα χρήματα και για να ξεπληρωθούν τα παλιά χρέη και για να «τρέξει» η φετινή αγωνιστική περίοδος. 
 
Η δυσκολία της κατάστασης φάνηκε και στην συνάντηση που είχε την Δευτέρα, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης με τους πολίστες του συλλόγου, κατά την οποία τους συνέστησε να κάνουν υπομονή, χωρίς να μπορεί να υποσχεθεί τίποτα, παρά να εκφραστεί αόριστα ότι θα δουν το χρώμα του χρήματος μέχρι τα Χριστούγεννα.

Σίγουρα ανάλυση της κατάστασης θα γίνει στο επόμενο Δ. Σ. που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, αλλά και πάλι κανείς δεν ξέρει που θα βρεθούν τα χρήματα. 
 
Υπάρχουν σκέψεις για επαναδραστηριοποίηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στου Ερασιτέχνη, αλλά ο ίδιος δεν έχει εκφραστεί θετικά για αυτό το ενδεχόμενο, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης που βοηθάει οικονομικά, δεν μπορεί να βάζει επ αόριστο το χέρι στην τσέπη.

Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα, είναι η επαναδιαπραγμάτευση με όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τα χρήματα που πρέπει να πάρουν τη φετινή σεζόν, καθώς είναι αδύνατο να εισπράξουν τα ποσά που αναφέρουν τα παλιότερα συμβόλαια, όπως αυτά που έχουν υπογράψει οι περισσότεροι πολίστες.... 
 
Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει και οι αθλητές να δώσουν την συγκατάθεση τους , κάτι που μέχρι στιγμής δεν είναι διατεθειμένος να πράξει κανείς και το αδιέξοδο παραμένει...
sday.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...