Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

“Απέραντο πάρκινγκ” οι δρόμοι της Αθήνας - Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι οδηγοί


ΩΡΑ 10.17 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
- Τροχαία: “Δεν υπάρχει κεντρική οδική αρτηρία που να μην έχει σοβαρό πρόβλημα”

- 45 λεπτά για να κάνει κανείς τον κύκλο στο "δαχτυλίδι" στην Κηφισίας
- Δεν κινείται κανένα μέσο μεταφοράς - Πορεία των εργαζομένων στα ΜΜΜ στις 12.00
- Και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης του προέδρου της παλαιστινιακής αρχής

Από τη Βάρης - Κορωπίου μέχρι την Β. Αμαλίας, οι οδηγοί του λεκανοπεδίου ψάχνουν τρόπο να γλυτώσουν την αναμονή στο μποτιλιάρισμα που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει και τις 2 ώρες!

Από τα χαράματα και λόγω της απεργίας των εργαζόμενων στα Μέσα Μεταφοράς και κυρίως λόγω απουσίας ΜΕΤΡΟ και τραμ που εξυπηρετούν όσους κατευθύνονται προς το κέντρο τα αυτοκίνητα που κινούνται στους δρόμους είναι κατά αρκετές χιλιάδες περισσότερα.


Εικόνα από την Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού
Εικόνα από την Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού

Aκινητοποιημένα είναι τα αυτοκίνητα στην λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στη λεωφόρο Κηφισού από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος έως τη λεωφόρο Αθηνών, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην λεωφόρο Μεσογείων στη κάθοδο στο ύψος του Χολαργού, στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στην άνοδο, στην λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στην άνοδο, στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα από την οδό Λαγουμιτζή και στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας, Βουλιαγμένης και Ηλιουπόλεως.

Tο μεσημέρι θα κλείσουν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω της προγραμματισμένης για τις 12 συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο οικονομικών στο Σύνταγμα και ενδεχομένως προς τη Βουλή. Για τις 10 έχει οριστεί προσυγκέντρωση εργαζομένων στον ΟΣΕ μπροστά από τα γραφεία του Οργανισμού στην οδό Καρόλου στο Μεταξουργείο.

Παράλληλα θα υπάρξουν σήμερα έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Μαχμούντ Αμπάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
 
ΩΡΑ 09.50 Ουρά 2 χιλιομέτρων στην Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά
ΩΡΑ 09.50 Ουρά 2 χιλιομέτρων στην Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά

Όσοι προσπάθησαν να αποφύγουν το κέντρο και προτίμησαν το ποτάμι έχουν ακινητοποιηθεί στο ρεύμα ανόδου από το ύψος της λαχαναγοράς με το πρόβλημα να είναι πολύ πιο έντονο στις τρεις γέφυρες, ενώ και στο ρεύμα καθόδου τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν από το ύψος της Αττικής Οδού.

Η Αττική Οδός, τόσο στο τμήμα από τον κόμβο Πλακεντίας έως Μεταμόρφωση, όσο και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από Μεταμόρφωση έως Λ. Ηρακλείου παρουσιάζει έντονο πρόβλημα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...