Με ..."το κλειδί επάνω"

Με ...\"το κλειδί επάνω\"
Το να αφήνουν κάποιοι το κλειδί στην πόρτα συνηθίζεται στα χωριά και δη στα πιο απομακρυσμένα. Στις μέρες μας το να αφήσεις το κλειδί στην πόρτα διαμερίσματος στο κέντρο του Πύργου, μάλλον αποτελεί δώρο για τους κλέφτες.
Τι να σου κάνουν και οι διαρρήκτες, άμα βρουν "το κλειδί επάνω"; 

Είναι μεγάλος ο πειρασμός και θα υποκύψουν. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση κατοίκου διαμερίσματος τετάρτου ορόφου σε πολυκατοικία στον Πύργο.

Οι κλέφτες έφτασαν ως εκεί, με προφανείς σκοπούς, αλλά παραήταν εύκολο γι' αυτούς τούτη τη φορά. Μπήκαν στο σπίτι και στην κρεμάστρα του χωλ βρήκαν την τσάντα της παθούσας που περιείχε 440 ευρώ και το διαβατήριό της, προσωπικά έγγραφα, ένα ζευγάρι γυαλιά αξίας 200 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της.

Διπλό ήταν το χτύπημα διαρρηκτών στην παραλιακή ζώνη, στο Καβούρι Κατακόλου. Και μάλιστα έδειξαν πως είχαν αδυναμία στα κλιματιστικά. 

Στο πρώτο εξοχικό που «χτύπησαν», έσπασαν τον αφαλό της κλειδαριάς, μπήκαν μέσα και «ξήλωσαν» δύο κλιματιστικά αξίας 800 ευρώ. Στη δεύτερη περίπτωση οι κλέφτες μπήκαν σε εξοχική κατοικία, χωρίς ίχνη παραβίασης. 

Και από εκεί πήραν ένα κλιματιστικό, καθώς ακόμα μια τηλεόραση, δύο χρυσά δαχτυλίδια και μια χρυσή αλυσίδα με μενταγιόν συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Τέλος στον Πύργο άγνωστοι, εκμεταλλευόμενοι την απουσία της ιδιοκτήτριας από κατάστημα, άρπαξαν από την τσάντα της το πορτοφόλι της που περιείχε 150 ευρώ, 20 δολάρια Αμερικής, την ταυτότητά της και ένα βιβλιάριο καταθέσεων.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ