Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η χαρά του +5 και η μιζέρια των άλλων...

Πρωταθλητής χειμώνα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός. Ο άτυπος τίτλος, βέβαια, είχε καταλήξει στον Ολυμπιακό από το Σάββατο...
όπου στο ΟΑΚΑ το... καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών (όπως μας έλεγαν... πολλοί και διάφοροι το καλοκαίρι) έγινε σκόνη και θρύψαλα από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά μετά το διπλό στην Λάρισα πήρε άλλη γλύκα. Όπως και να το κάνουμε είναι ωραία να τελειώνει ο πρώτος γύρος και να έχει τον Παναθηναϊκό στο κρύο των -5 βαθμών. Ωραία για μας βέβαια και άσχημα για κάποιους άλλους.

Η βαθμολογική διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τον «αιώνιο» αντίπαλό του θα έπρεπε να είναι ακόμα μεγαλύτερη βάσει όσων μας έχουν δείξει οι δύο ομάδες μέχρι τώρα, αλλά και πάλι καλά να λέμε. Ο Ολυμπιακός έχτισε μια ομάδα από την αρχή το περασμένο καλοκαίρι και παρά το στραπάτσο που έφαγε στην Ευρώπη, τελείωσε τον πρώτο γύρο με 12 νίκες και 3 ήττες. Σε πολλά παιχνίδια, μάλιστα, έπαιξε όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο, ενώ ακόμα και στις ήττες που έκανε ήταν καλύτερος από τους αντιπάλους του.

Όλα αυτά εμένα προσωπικά μου φτάνουν και μου περισσεύουν και γι' αυτό ακριβώς προσπαθώ να μην γκρινιάζω και τόσο που η απόδοση της ομάδας έχει μια πτώση στα τελευταία παιχνίδια. Φυσιολογικό είναι αυτό, άλλωστε, για μια ομάδα που πήρε 14 καινούργιους παίκτες το καλοκαίρι. Παράλογο θα ήταν να πήγαινε συνεχώς τρένο ο Ολυμπιακός, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι παρά την πτώση που έχει η απόδοσή του καταφέρνει να κερδίζει. Και όσο οι βαθμοί μπαίνουν στο σακούλι, όλα είναι μια χαρά.

Στο δεύτερο γύρο που το πρόγραμμα είναι και πιο εύκολο, εγώ είμαι σίγουρος ότι θα παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι έχει οκτώ ματς στο Καραϊσκάκη, όπου οι αντίπαλες ομάδες χάνουν πριν ακόμα μπουν μέσα, ενώ και τα εκτός με εξαίρεση την Τούμπα και το Βικελίδης δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Ας πάνε λοιπόν όλα καλά και στο δεύτερο γύρο θα χορτάσουμε και θέαμα. Μέχρι τότε ας χαρούμε αυτό το +5 και ας αφήσουμε την μιζέρια για τους άλλους. Την δικαιούνται, άλλωστε.

theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...