Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΤΩΡΑ: Παραιτήθηκε ο Πατέρας

http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/article588702.ece/ALTERNATES/w620/pateras.jpgΜε δήλωση στα μέσα, αμέσως μετά το τέλος του Δ.Σ., ο Πατέρας ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία του του Παναθηναϊκού...
Την Πέμπτη συνεδριάζει το ΔΣ για να εκλέξει το νέο πρόεδρο.

Λεπτομέρειες και ολόκληρη η δήλωση σε λίγο!

ΝΕΟΤΕΡΑ....19:05
ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΕΡΑ 

Πατέρας: Αποφάσισα να φύγω

Ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε λίγο μετά το τέλος του Δ.Σ των μετόχων ότι αποχωρεί... από τον Παναθηναϊκό. Ο εκ των ισχυρών ανδρών της «πράσινης» ΠΑΕ είπε πολλά και διάφορα, μέχρι και ποιον πρότεινε για αντικαταστάτη του στην προεδρία. 

Τόνισε ότι εύχεται ο νέος πρόεδρος να εξομαλύνει τις σχέσεις οπαδών ΠΑΕ και υποστήριξε ότι η επιτυχία έχει να κάνει με την καλύτερη δυνατή συνεργασία ανάμεσα στους οπαδούς, τους διοικούντες και τους παίκτες.

Κατά την έξοδό του από τα γραφεία ο Νικόλας Πατέρας είπε: «Μου ζήτησαν να παραμείνω αλλά έχω πάρει την απόφασή μου. Εχω προσφέρει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει η ενότητα μετόχων και φιλάθλων δεν υπάρχει θέμα να παραμείνω.
Τα επεισόδια έξω από γήπεδο και όσα γίνονται ως τώρα είναι κάτι που με απασχόλησε. Ξεχείλισε το ποτήρι με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ. Δεν μπορώ να γίνω συνένοχος »

theplayer.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...