Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πληρώνεται η Ενιαία Ενίσχυση του 2010


Καλά νέα για εκατοντάδες παραγωγούς και στην Ηλεία καθώς πιστώνονται σήμερα το απόγευμα, με απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι λογαριασμοί των δικαιούχων Ενιαίας Ενίσχυσης 2010, με συνολικό ποσό 16.626.890,84€.

Συνολικά οι πληρωμές αφορούν 8.863 δικαιούχους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η πίστωση γίνεται όπως πάντα αυτόματα και οι παραγωγοί το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να «τσεκάρουν» τους λογαριασμούς τους για να δουν το ποσό που τους πιστώθηκε.

Το τελευταίο διάστημα ο ΟΠΕΚΕΠΕ επεξεργαζόταν τα στοιχεία για την καταβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης καθώς είχαν διαπιστωθεί προφανή σφάλματα από την μεταφορά ψηφιοποιημένων αγροτεμαχίων με φορητούς υπολογιστές στο σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ λάθος δήλωση ποσοστού συγκαλλιέργειας ή συνιδιοκτησίας σε περιπτώσεις που έγινε έλεγχος με τηλεπισκόπιση.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής ο οργανισμός προχωρά πλέον στην πληρωμή των παραγωγών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...