Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πυρκαγιά σε σπίτι στην Αμαλιάδα


ΧΘΕΣ ( 30/01/2011 23:25 )
Πυρκαγιά σε σπίτι στην Αμαλιάδα
ώρα 22:23. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής επιχειρούν μέσα στο σπίτι που έχει καλυφθεί από πυκνούς καπνούς

Πριν από λίγη ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έθεσε υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στην Αμαλιάδα, προτού αυτή το καταστρέψει ολοσχερώς και επεκταθεί σε γειτονικά σπίτια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημίες.
Nεότερη ενημέρωση (00:27)
Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας (2 οχήματα με πέντε άνδρες) η πυρκαγιά δεν κατέστρεψε παρά μόνον ένα δωμάτιο του σπιτιού, εκεί που βρισκόταν το στρώμα κρεβατιού απ' όπου -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- ξεκίνησε η φωτιά. Μικρές οι υλικές ζημιές στους υπόλοιπους χώρους. Ο ένοικος της μονοκατοικίας δεν βρισκόταν στο χώρο όταν επενέβη η Πυροσβεστική.
Ο κίνδυνος για επέκταση της πυρκαγιάς σε διπλανά κτίρια, που βρίσκονται παραπλεύρως των σιδηροδρομικών γραμμών, ήταν ορατός αλλά ευτυχώς απεφεύχθη.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...