Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Λίγο απ' όλα


Επικαιρότητα ( 31/01/2011 03:45 )
Δύο παραβιασμένα αυτοκίνητα, μια κλεμμένη τσάντα, ένα χαμένο πορτοφόλι, ένα τροχαίο ατύχημα και ένα οικογενειακό επεισόδιο συνθέτουν την εικόνα του αστυνομικού δελτίου το Σαββατοκύριακο.
Στη Γαστούνη, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα αυτοκινήτου έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του. Πήραν ένα τσαντάκι με τα έγγραφα του οχήματος και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Στην ίδια πόλη, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα δεύτερου αυτοκινήτου και πήραν το radio-cd αξίας 300 ευρώ και τα έγγραφα του οχήματος.

Στη Νέα Μανωλάδα χτύπησαν "τσαντάκηδες", οι οποίοι άρπαξαν την τσάντα μιας 40χρονης γυναίκας, που περιείχε την ταυτότητα, το δίπλωμα και το ποσό των 30 ευρώ.

Στη Ζαχάρω ένας άνδρας έχασε το πορτοφόλι του με όλα τα προσωπικά του έγγραφα, τις πιστωτικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Στον Κόροιβο Γαστούνης, ένας 31χρονος τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με σταθμευμένο μοτοποδήλατο. Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου.

Τέλος σε οικογενειακό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μέσα στο χώρο εργασίας της συζύγου, ο σύζυγος -όπως καταγγέλθηκε- την έβρισε και τη χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι, προκαλώντας της εκδορές στο μάτι.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...