Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Και δεύτερη απόπειρα αρπαγής ανηλίκου


Και δεύτερη απόπειρα αρπαγής ανηλίκου
Ανάστατη η κοινωνία της Κρήτης...

Και μια δεύτερη καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έφτασε στην αστυνομία των Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης, με καθυστέρηση 8 ημερών.

Στις 20 Ιανουαρίου μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής περπατούσε στο δρόμο με το 4χρονο παιδί της όταν σταμάτησε δίπλα τους ένα μαύρο αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, άνοιξε ο συνοδηγός την πόρτα και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί.

Το παιδάκι έντρομο γαντζώθηκε πάνω στην μητέρα του και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Η γυναίκα έφτασε στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν πληροφορηθεί το περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό αρπαγής ανηλίκου που σημειώνεται στην περιοχή καθώς λίγες μέρες νωρίτερα είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας η καταγγελία ενός πατέρα 9χρονου παιδιού, ο οποίος κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι κάποιος επιχείρησε να απαγάγει το γιο του την ώρα που πήγαινε στα αγγλικά.

Η καταγγελία του πατέρα βασίζεται στα λεγόμενα του παιδιού, το οποίο ισχυρίζεται ότι κάποιος το τράβηξε με το ζόρι να μπει στο αυτοκίνητο του.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...