Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τσουχτερό κρύο σε όλη την Ελλάδα


http://img.protothema.gr/3D560D5C45FB4428EB7E619C9AC1FB2A.jpg

Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα το Σαββατοκύριακο... Στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπειρωτικής χώρας ενδέχεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 8 Μποφόρ και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σάββατο στην Αττική θα εκδηλωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Την Κυριακή περιμένουμε μικρή βελτίωση. Μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί. Η  θερμοκρασία από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5  βαθμούς Κελσίου. Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή με ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από Βορειοδυτικές  διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου

Χιόνια θα πέσουν το Σάββατο στη Μακεδονία και τη Θράκη. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από –3  έως 7 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοια το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή όπου στην δυτική και κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 400 μέτρων.

Το Σάββατο στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν. Την Κυριακή, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απ 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Την Κυριακή θα σημειωθούν βροχοπτώσεις και κάποιες αραιές χιονοπτώσεις σε περιοχές της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Άστατος θα είναι ο καιρός το Σάββατο στην Κρήτη και στις Κυκλάδες. Τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6-8 Μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες 9 Μποφόρ. Θυελλώδεις θα είναι οι άνεμοι και την Κυριακή. Πρόσκαιρες βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στην Κρήτη και στις Κυκλάδες ενώ στα ορεινά της Κρήτης ενδέχεται να χιονίσει Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το Σάββατο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, που κατά τόπου θα είναι ισχυρές.  Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 6-8 μποφόρ και τοπικά 9 μποφόρ. Βροχερός θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 6 έως 8 Μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15  βαθμούς. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...