Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

"Σώθηκαν" τα κάυσιμα, "ξεχείλισαν" οι κάδοι...



\"Σώθηκαν\" τα κάυσιμα, \"ξεχείλισαν\" οι κάδοι...
Βάρδα, Πέμπτη πρωί

Τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Βάρδας και της ευρύτερης περιοχής έχει προκαλέσει η πολυήμερη μη αποκομιδή των αποριμμάτων από αρκετές γειτονιές πόλεων και χωριών του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Κάτοικοι που μίλησαν στο iliatora.gr έκαναν λόγο για μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση, αφού σε αρκετές περιπτώσεις τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους εδώ και δέκα ημέρες.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ακινητοποίηση μέρους του στόλου αποριμματοφόρων του δήμου, λόγω έλλειψης... καυσίμων!
Χθες το μεσημέρι επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως εντός των προσεχών ημερών θα επιλυθεί το πρόβλημα τροφοδοσίας όλων των αποριμματοφόρων -καθώς ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τη σύναψη συμφωνίας προμήθειας καυσίμων- και η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί.

Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε και στις ευθύνες προηγούμενων "Καποδιστριακών" δημοτικών αρχών που, όπως τόνισε, όφειλαν να μεριμνήσουν ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του νέου Καλλικρατικού δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μέσα από την παράταση των συμφωνιών που είχαν συνάψει για προμήθεια καυσίμων.

Επίσης εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι του δήμου για να περιοριστεί όσο το δυνατόν η συγκέντρωση όγκων σκουπιδιών στα δημοτικά διαμερίσματα, μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...