ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Διακοπή κυκλοφορίας από την «Ολυμπία Οδό» στην παρ/μψη Πάτρας


Μια νέα ανακοίνωση εξέδωσε η «Ολυμπία Οδός» για έργα που πρόκειται να εκτελεστούν από την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011, αυτή τη φορά στην ευρεία παράκαμψη Πάτρας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:
«Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον κλάδο εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Γλαύκου της ευρείας παράκαμψης Πατρών από Αθήνα προς Πάτρα για εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης αγωγού ύδρευσης τη Δευτέρα 31/01/2011 έως και την Τετάρτη 02/02/2011.

Θα αποκλειστεί πλήρως ο κλάδος εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Γλαύκου της ευρείας παράκαμψης Πατρών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πάτρα και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τον επόμενο ανισόπεδο κόμβο της Οβρυάς:

- Είτε μέσω του αντίστοιχου κλάδου εξόδου με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πάτρα και στη συνέχεια μέσω του τοπικού οδικού δικτύου

- Είτε αναστρέφοντας σε αυτόν και επιστρέφοντας στον Κόμβο Γλαύκου για να εξέλθει από τον κλάδο εξόδου με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Σε περίπτωση αδυναμίας υλοποίησης των εργασιών εξ αιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από 07-09/02/2011. Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης του αγωγού ύδρευσης Πάτρας από το φράγμα Πείρου - Παραπείρου, από την Κ/Ξ ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή».
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: