Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η μεταμόρφωση που σόκαρε!



Άννα Φόνσου: Η μεταμόρφωση που σόκαρεΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΝΤΕΨΤΕ.....
Η Αννα Φόνσου μεταμορφώνεται και στέλνει μάθημα ζωής. Η ηθοποιός τσαλακώνει την εικόνα της για χάρη του θεάτρου σε μια παράσταση που πραγματικά αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές. Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία, στη σκηνή του θεάτρου «Βεάκη» θα είναι αγνώριστη. Μαζί με την Τζέση Παπουτσή προσεγγίζει το έργο «Οσκαρ» του Ερικ Εμάνουελ Σμιτ, με στόχο να συγκινήσει το θεατρόφιλο κοινό.

Ηταν ένα όνειρό μου από την αρχή, απ' όταν διάβασα το βιβλίο. Είχα μαγευτεί. Πιστεύω ότι είναι από τα δυσκολότερα έργα, αλλά μου άρεσε, δηλώνει στην «Espresso» η Αννα Φόνσου και συνεχίζει: «Είναι μια πρόκληση αυτός ο ρόλος, επειδή περνάει μηνύματα, αλλά είναι ένα πανέξυπνο παιδί, ένας θρίαμβος».

Η ηθοποιός στη σκηνή ενσαρκώνει τον Οσκαρ, ένα δεκάχρονο παιδί, άρρωστο στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια του έργου ο μικρός έφηβος γίνεται ενήλικος, μεσήλικας και ηλικιωμένος λίγο πριν από το τέλος. Η Τζέση Παπουτσή μεταμορφώνεται και αυτή και μεταφέρει στο παιδί απίθανες ιστορίες από την καριέρα της ως μποξέρ.

«Οι αδελφοί Αλαχούζου έχουν κάνει τρομερή δουλειά και μεταμορφώνομαι σχετικά γρήγορα, το πολύ σε μία ώρα». Οι δύο καταξιωμένες κυρίες του θεάτρου, Αννα Φόνσου και Τζέση Παπουτσή ενώνουν τις δυνάμεις τους αποφασισμένες να μας εντυπωσιάσουν με την ερμηνεία τους στο έργο του Ερικ Εμάνουελ Σμιτ, ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Γάλλους συγγραφείς.

Βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έργα του έχουν ανέβει σε τριάντα χώρες. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 9 Φεβρουαρίου, ενώ χορηγοί είναι τα βιολογικά προϊόντα Κυριακίδης, η «Espresso» και ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash 96.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...